Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували Volkswagen Arteon

В рамках автошоу у Женеві відбувся показ нового п'яти дверного седана під назвою Volkswagen Arteon. Найбільш імовірним конкурентом для новачка має стати корейська зірка автосалону - Kia Stinger. Компанія Volkswagen позиціонує Arteon, як флагманську модель бренду на європейському ринку, тому седан очікувано отримав всі сучасні технології концерну.

Під капотом базового Volkswagen Arteon встановлюється 1,5-літровий двигун сімейства TSI, який розвиває 150 к.с. В топовому варіанті клієнт отримає 2-літровий мотор на 280 к.с. та повний привід 4Motion. Турбодизель об’ємом 2 літри в залежності від ступеня форсування видає 150, 190 або 240 к.с. В якості опції пропонується 7-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей DSG. Витрати пального повинні впасти до рівня 5-6 літрів на 100 км пробігу. В наступному році німці обіцяють вивести на ринок гібридну версію Arteon GTE.

Новий седан побудований на платформі MQB, але в це віриться не одразу, настільки по різному можуть виглядати схожі в технічному плані автомобілі. Довжелезний капот та розтягнута у довжину колісна база роблять із звичайного VW Passat розкішне купе класу GT. Також звертає на себе увагу величезного розміру багажне відділення та незвичайної форми радіаторна решітка. Без сумніву, німцям вдалося намалювати насправді красивий та сучасний автомобіль.

В салоні Arteon може бути оформлений в трьох різноманітних варіантах кольорів. В якості додаткових опцій виробник пропонує алькантару або шкіру. Інтер’єр виконано в фірмовому стилі марки, який поєднує гарну ергономіку та якісні матеріали обробки. На центральній консолі розташований 9,2-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи Discover Pro, а під ним одразу встановлено блок управління клімат-контролем.

Крім цього можна обрати пакет R-Line, 18-дюймові легко сплавні диски, навігаційну систему, адаптивну підвіску, скляний прозорий дах, електрорегулювання сидінь та багато іншого.

За попередньою інформацією, ціни на новий Volkswagen Arteon починаються з позначки у 32 тисячі євро. В Європі новачок з’явиться не раніше осені 2017 року… 

15.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували Volkswagen Arteon

Політика конфіденційності